Ajankohtaista

Ylihärmän nuorisoseuran väki kiittää vuodesta 2019! Seurantalolla riitti tänäkin vuonna vipinää, ja Liisa ihmemaassa -näytelmän näki kesällä ennätykselliset 1833 katsojaa.

Vuosi 2020 tulee olemaan näytelmien osalta vähän erilainen. Kamariteatteri esittää Agatha Christien klassikkodekkarin Hiirenloukku maalis-huhtikuussa, mutta sen jälkeen keskitymme rakkaan seurantalon remontointiin. Näin meillä on tulevaisuudessakin paikka, jossa yhdessä tehdä näytelmiä. Remontin vuoksi koko perheen teatteri pitää kesällä 2020 välivuoden. Mutta ei hätää, teatteritoiminta jatkuu tulevina vuosina ja ihan kaikki ovat edelleen tervetulleita mukaan.

Vuosi 2020 tuo tullessaan myös ihan uusia juttuja: elokuun alussa järjestämme lasten ja nuorten elokuvaleirin, jossa tehdään omia lyhytelokuvia. Lisätietoja tulossa kevään kuluessa!

Luovaa ja antoisaa vuotta 2020 kaikille!