Ylihärmän nuorisoseura toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2021!

Nuorisoseuralla jatketaan kattoremontin parissa ja samalla katse on käännetty jo tulevan kesän koko perheen näytelmään. Näytelmän nimi on vielä mysteeri, mutta ilmoittautuminen projektiin on jo käynnissä Järvilakeuden kansalaisopiston sivulla. Mukaan voi tulla näyttelemään, lavastamaan, puvustamaan, ääniin, valoihin tai moniin muihin taustahommiin. Ei ikärajaa, tervetuloa vaikka koko perhe.

Ilmoittautumissivulle pääsee tästä linkistä klikkaamalla

Nuorisoseuralla on otettu käyttöön valtakunnallinen nuorisoseurarekisteri. Samalla käyttöön tuli myös uusi jäsenrekisteri ja sen vuoksi kaikkien nuorisoseuran toiminnassa mukana olevien toivotaan liittyvän virallisesti seuran jäseniksi. Myös toimintaa kannattavat voivat liittyä. Jäseneksi voi liittyä täältä.

Tervetuloa teatteriin Ylihärmän nuorisoseuralle!