Ajankohtaista

100 satua – koko perheen tapahtuma Ylihärmän nuorisoseuralla 21.10.2017 klo 10-14

Ylihärmän nuorisoseuralla syyslomaviikolla järjestettävä 100 satua kokoaa yhteen kaikki seuralla kymmenen vuoden aikana esitetyt lastennäytelmät sekä niiden tekijät ja kokijat. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoinna kaikille kiinnostuneille.

100 satua -tapahtuma koostuu erilaisista toimintapisteistä: miltä kuulostaisi pomppia prinsessa Ruususen pomppulinnassa, tehdä kokeita merennoidan taikakeittiössä, koristella Lumikuningattaren muffinsseja tai kutoa Aladdinin taikamattoa kangaspuilla? Tervetuloa tapaamaan kivoja satuhahmoja sekä nauttimaan tunnelmasta ja monipuolisista musiikkiesityksistä!

100 satua on osa Aisaparin juhlavuosi 2017 -hanketta. Järjestelyissä ovat mukana Ylihärmän nuorisoseuran lisäksi Kauhavan elämänlaatupalvelut, Härmänmaan 4H-yhdistys, MLL:n Ylihärmän paikallisyhdistys sekä Ylihärmän kappeliseurakunta.

100 Satua Facebookissa

Iloiset rosvot kiittävät ja kumartavat kuluneesta kesästä !