Tervetuloa Monkswellin täyshoitolaan!

Kamariteatteri esittää Agatha Christien klassikkonäytelmän Hiirenloukku. Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 22.8.2020 klo 19. Lisätietoa esityksestä löytyy näytelmän sivulta.

Kesä 2020 tulee olemaan näytelmien osalta vähän erilainen. Tavallisesti tuotamme kesäisin koko perheen näytelmän, mutta tänä vuonna rakas seurantalomme remontoidaan ja pidämme tämän vuoksi välivuoden. Näin meillä on tulevaisuudessakin paikka, jossa yhdessä tehdä näytelmiä. Täysin ilman teatteria ei tämäkään kesä kuitenkaan jää, sillä koronapandemian vuoksi Kamariteatterin valmisteleman Hiirenloukun esitykset siirtyivät talvelta loppukesään. Tulevina vuosina palaamme kesäisin jälleen koko perheen teatterin pariin.

Syyskuussa järjestämme Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa lasten ja nuorten elokuvaleirin Ylihärmässä Artturin talolla. Lisätietoa leiristä löytyy täältä.

Nuorisoseuralla on otettu käyttöön valtakunnallinen nuorisoseurarekisteri. Samalla käyttöön tuli myös uusi jäsenrekisteri ja sen vuoksi kaikkien nuorisoseuran toiminnassa mukana olevien toivotaan liittyvän virallisesti seuran jäseniksi. Myös toimintaa kannattavat voivat liittyä. Jäseneksi voi liittyä täältä.

Tervetuloa teatteriin Ylihärmän nuorisoseuralle!