Ajankohtaista

Hiirenloukun esityskausi on päättynyt. Kiitämme kaikkia katsojia, yhteistyökumppaneitamme ja jokaista esityksen teossa mukana ollutta.

Nuorisoseuralla jatketaan nyt kattoremontin parissa. Kun remontti saadaan tehtyä, voidaan katse kääntää kohti seuraavaa kesää.

Syyskuussa järjestämme Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa lasten ja nuorten elokuvaleirin Ylihärmässä Artturin talolla. Lisätietoa leiristä löytyy täältä.

Nuorisoseuralla on otettu käyttöön valtakunnallinen nuorisoseurarekisteri. Samalla käyttöön tuli myös uusi jäsenrekisteri ja sen vuoksi kaikkien nuorisoseuran toiminnassa mukana olevien toivotaan liittyvän virallisesti seuran jäseniksi. Myös toimintaa kannattavat voivat liittyä. Jäseneksi voi liittyä täältä.

Tervetuloa teatteriin Ylihärmän nuorisoseuralle!