Tiedote 15.3.2020:

Hiirenloukun esitykset on siirretty myöhemmäksi koronavirusepidemian vuoksi. Uudet esityspäivät ilmoitetaan niiden varmistuttua.

Ylihärmän nuorisoseura

Tervetuloa Monkswellin täyshoitolaan!

Kamariteatteri esittää Agatha Christien klassikkonäytelmän Hiirenloukku. Näytelmän esityspäivät ilmoitetaan niiden varmistuttua. Lisätietoa esityksestä löytyy näytelmän sivulta.

Kesä 2020 tulee olemaan näytelmien osalta vähän erilainen. Tavallisesti tuotamme kesäisin koko perheen näytelmän, mutta tänä vuonna rakas seurantalomme remontoidaan ja pidämme tämän vuoksi välivuoden. Näin meillä on tulevaisuudessakin paikka, jossa yhdessä tehdä näytelmiä. Tulevina vuosina palaamme jälleen koko perheen teatterin pariin.

Vuosi 2020 tuo tullessaan myös ihan uusia juttuja: elokuun alussa järjestämme lasten ja nuorten elokuvaleirin, jossa tehdään omia lyhytelokuvia. Lisätietoja tulossa kevään kuluessa!

Tervetuloa teatteriin Ylihärmän nuorisoseuralle!