Tervetuloa Ylihärmän nuorisoseuralle!

Kesäisin olemme tavallisesti tehneet koko perheen näytelmän. Valitettavasti koronatilanne ei sitä vuonna 2021 mahdollista ja kesän näytelmäprojekti on peruttu. Kokeillaan taas uudelleen ensi vuonna.

Nuorisoseuran kattoremontti on hyvässä vaiheessa ja kesänäytelmän peruuntumisen vuoksi remonttia on tarkoitus laajentaa. Hiirenloukun katsojat saattoivat esitysten aikana huomata lavamme olevan hieman natiseva, joten seuraava korjauskohde on jo suunniteltuna.

Nuorisoseuralla on otettu käyttöön valtakunnallinen nuorisoseurarekisteri. Samalla käyttöön tuli myös uusi jäsenrekisteri ja sen vuoksi kaikkien nuorisoseuran toiminnassa mukana olevien toivotaan liittyvän virallisesti seuran jäseniksi. Myös toimintaa kannattavat voivat liittyä. Jäseneksi voi liittyä täältä.