Synttärit 120v

Ylihärmän Nuorisoseura vietti 120-vuotisjuhlaansa lauantaina 22.syyskuuta 2012

Juhlassa esiintyivät Ylihärmän Nuorisoseuran nuoret näyttelijät, jotka esittivät “Jokilakeus ja tulva” -kohtauksen näytelmästä Paluu Ihmemaa Oziin. Peräkamarin Pelarkooniat esittivät Artturi Leinosen runoihin perustuvan lausuntaesityksen, jonka oli ohjannut Eija-Irmeli Lahti. Musiikkia esitti kansanpelimanniyhtye Pömpeli ja illan tanssit säesti Street. Juhlan avaussanat lausui Ylihärmän nuorisoseuran kunniajäsen Kauno Kattelus ja muisteluja Ylihärmän nuorisoseurasta kertoi näyttelijä-ohjaaja Kalevi Haapoja. Juhlapuhujana oli ministeri Paula Risikko, joka hänkin on nuoruudessaan viettänyt monet ikimuistoiset hetket Ylihärmän nuorisoseuralla näytellen ja tanssien. Päätössanat ja kiitokset lausui Ylihärmän nuorisoseuran puheenjohtaja Tapio Palttala.